Skip to main content

Livestream mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een livestream event, hybride evenement of webinar. Voor de beste oplossingen voor jouw online event ben je bij Streaming Guys aan het juiste adres. Wij denken als videoproductiebedrijf mee om jouw doel zo goed mogelijk te behalen en leveren betrouwbare livestreams van TV kwaliteit.

Elke livestream vraagt om een unieke aanpak.

Livestream event

Livestream talkshow organiseren op locatie
Door middel van een Livestream event maak je jouw boodschap bereikbaar voor een breed publiek. Wij zijn specialisten in het organiseren van Livestreams op locatie en zorgen dat de livestream recht doet aan jouw merk. Denk aan een Talkshow, Panel discussie, Keynote of ander format. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze full service livestream studio in Den Haag.
Lees meer

Webinar organiseren

Livestream Studio op Locatie
Deel jouw informatie, presentatie, training of discussie met een breed online publiek. Een webinar is snel georganiseerd, zeker in onze eigen Livestream Studio in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het betrekken van de online kijker bij een Webinar. Dat doen we door middel van interactie zoals bijvoorbeeld Q&A’s en Polls. Wij denken mee met de organisatie van jouw webinar. Door onze ervaring in Livestreaming weten we kijkers te boeien en betrokken te houden bij het online webinar.
Lees meer

Hybride evenement

Opening Academic Year TU Delft - Livestream event organiseren
Een hybride evenement brengt het beste van twee werelden samen. Wij verzorgen jouw bijeenkomst of conferentie die zowel fysiek als online plaatsvindt. Hybride evenementen laten jou een groter publiek bereiken zonder de voordelen van een fysiek evenement te missen. Wij zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van de wensen van een online en fysiek publiek. Zo ontstaat voor beide groepen de perfecte ervaring.
Lees meer

Bekijk een aantal livestream mogelijkheden die wij hebben uitgevoerd

Voordelen van een livestream

  • Wereldwijd bereik

Met een livestream kunnen mensen van over de hele wereld deelnemen aan jouw evenement, ongeacht hun fysieke locatie. Dat vergroot de doelgroep van het evenement en maakt het mogelijk een groter publiek te bereiken.

  • Interactie en betrokkenheid

Livestreams zijn perfect voor interactie, zoals live chat, Q&A en polls. Door interactie voelen kijkers zich betrokken bij de livestream, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

  • Flexibiliteit en gemak

Livestreams kunnen worden bekeken vanaf verschillende apparaten, zoals computers, smartphones of tablets. Dit geeft kijkers de vrijheid om deel te nemen aan het evenement op een tijdstip en locatie die voor hen het meest geschikt zijn, zonder reistijd.

Voordelen van een webinar

  • Expertise delen

Webinars stellen experts in staat om hun kennis en expertise te delen met een gericht publiek. Dit maakt het mogelijk om waardevolle informatie, inzichten en best practices over te brengen op deelnemers die geïnteresseerd zijn in een specifiek onderwerp of vakgebied.

  • Interactieve leerervaring

Webinars bieden de mogelijkheid voor interactie tussen presentatoren en deelnemers via live Q&A-sessies, chatfuncties en polls. Dit zorgt voor een actieve leerervaring waarbij vragen kunnen worden gesteld, antwoorden kunnen worden gegeven en discussies kunnen plaatsvinden.

  • Kosten- en tijdbesparing

Door het organiseren van een webinar kunnen reiskosten en -tijd worden bespaard, zowel voor de presentatoren als voor de deelnemers. Dit maakt een webinar kosteneffectief en een duurzamere keuze.

Voordelen van een hybride evenement

  • Vergroot bereik

Een hybride evenement stelt organisatoren in staat om zowel een fysiek publiek als een online publiek te bereiken. Dit vergroot het  bereik van jouw evenement en biedt de mogelijkheid om mensen te betrekken die anders niet in staat zouden zijn om fysiek aanwezig te zijn.

  • Flexibiliteit voor deelnemers

Hybride evenementen bieden deelnemers de flexibiliteit om te kiezen tussen fysieke aanwezigheid en online deelname. Door ook een opname van het evenement te delen is jouw doelgroep flexibel in plaats en tijd.

  • Geoptimaliseerde interactie

Hybride evenementen bieden de mogelijkheid voor persoonlijke interactie met fysieke aanwezigen en virtuele interactie met online deelnemers. Wij zijn experts in het begrijpen van de behoefte van het fysieke- en online publiek.